Hidrofor Pompalar
Hidrofor Pompalar, suyun basınçlı şekilde çıkması gerektiği durumlarda, binalara, işyerlerine, fabrikalara, hastanelere, okullara vb yapılarak kurulan sistemlerdir. Farklı pompa sayıları ile daha güçlü şekilde basınçlandırma yapmak mümkündür.
Çok katlı binalarda suyun şehir şebekesinin gücü ile üst katlara çıkmakta zorlanması durumunda hidroforlar çok işlevsel şekilde problemi çözmekte ve üst katların su ihtiyacını gidermektedir. Bu yüzden günümüzde birçok kuruluşta, yüksek yapıda ve özellikle sanayi bölgelerinde basınçlı su ihtiyacı hidrofor sistemi ile karşılanmaktadır.
TSE belgeli olarak üretilen ve aynı şekilde montajı sağlanan hidrofor grupları, kendi iç mekaniği ile birlikte farklı pompa türlerini içerebilmektedir. Dayanıklı malzemelerden imal edilen hidroforların daire sayısının çok kalabalık olduğu sitelerde, lojmanlarda, ofislerde, alışveriş merkezlerinde ve apartmanlarda kullanılmaktadır. 7/24 su ihtiyacı sağlama özelliğine sahip olduğu için hastanelerin de vazgeçilmez sistemleri arasındadır.
Üretilen hidroforları oluşturan tüm parçaların birleştirmeden önce testten geçirilmesi ve gerekli kalite onaylarını alması sistemin bütününün sağlıklı şekilde çalışmasını sağlamaktadır. Ulusal ve uluslar arası standartları karşılayan çözümlerle firmamız tarafından üretilen, monte edilen ve satış sonrası destek hizmeti verilen tüm sistemlerimiz garantilidir.
Hidrofor Çeşitleri
Kullanılacağı yere göre hidrofor çeşitleri kendi arasında özelliklerine göre sınıflandırılmaktadır. Sahip oldukları niteliklere ve pompa sayılarına göre türlere ayrılan bu sistemler, ihtiyaca göre profesyonel ekibimiz tarafından önerilmektedir. Kalite testlerini tamamlamış tüm ürünlerimiz gibi hidrofor çeşitleri de firmamız tarafından garantili şekilde sunulmaktadır.
Farklı kullanım alanları olan hidrofor çeşitleri:
- Yatay tanklı paket hidroforlar
- Akış kontrollü hidroforlar
- Kat hidroforları
- Dikey pompalı hidroforlar
- 2 pompalı dikey hidroforlar
- 3 pompalı dikey hidroforlar
- 2 pompalı yatay hidroforlar
- M blok tek. kad. yatay hidroforlar
- Frekans inventörlü hidroforlar
- Derin kuyu hidroforları
- Süper sessiz hidroforlar
Bunların dışında satışa sunulan ve sistemin önemli parçaları arasında yer alan hidrofor denge tankları ile yedek parçaları da garantili, dayanıklı ve kaliteli şekilde teslim edilmektedir. Basınç yapılacak yüksekliğe, yatay alana ve birim sayısına göre yapınıza ve ihtiyacınıza en uygun hidroforlar uzman ekibimiz tarafından seçilerek monte edilmektedir.
Hangi alanda kullanacağınız ile ilgili etüt çalışması yapılarak işinize en uygun hidrofor çeşidini monte ediyoruz. Uzun ömürlü ve dayanıklı olan sistemler sayesinde hidroforlarımız, yüksek katlara su pompalanmasını sağlamakta ve arıza durumunda destek hizmetimiz ile korunmaktadır. Satış sonrası destek ile herhangi bir problemde müdahale ederek, sisteminizin sağlıklı şekilde çalışmasına yardımcı oluyoruz.
Hidrofor Fiyatları
Hidrofor fiyatları sahip olduğu özelliklere göre değişmektedir. Yatay veya dikey özellikte olması, derin kuyudan su çekebilmesi veya pompa sayısına göre fiyatlandırması yapılmaktadır. Ayrıca değişen piyasa koşullarına göre yeniden değerlendirilen durumlar da olabilmektedir. İhtiyacınız olan hidroforun özelliklerini tespit ederek size en uygun olan türü seçiyor ve montajı için çalışmalara başlıyoruz.
Yüksek kaliteyi hedefleyen TSE standartlarına uygun olarak üretilen ve montajından test aşamasına, oradan da satış sonrası desteğe kadar birçok açıdan avantajlı olarak hizmet gören hidroforlar, uzun süre kullanılabilmektedir. İhtiyaç duyduğunuz hidroforların zamanında üretilmesi ve teslim edilmesi için etüt çalışması dahil olmak üzere süreci dikkate almanızda fayda vardır.
Firmamız tarafından üretilen ve monte edilen tüm ürünlerimiz gibi hidrofor fiyatları da uygun şekilde dizayn edilmekte ve cazip ödeme koşulları ile sunulmaktadır. Profesyonel ekibimiz ile yapacağınız görüşme sonrasında hızlı bir şekilde ön incelemeyi gerçekleştiriyor ve ihtiyacınızı giderecek hidroforu monte ediyoruz. Kazançlı çıkacağınız bir sisteme sahip olmak için firmamız iletişim kanallarından bizlerle ulaşabilirsiniz.
BLOG
-
Genleşme Tankı Ne İşe Yarar?
-
Keson Kuyu Nedir, Nasıl Ve Neden Açılır?
-
Su Kuyusu Sondaj Ömrü Ne Kadardır?
-
Mini Fore Kazık & Sondaj Kazıları
-
2 hp Dalgıç Pompa Ne Kadar Su Çeker?
-
55 HP Dalgıç Pompa Kaç Metreden Su Çeker?
-
Temiz Su Dalgıç Pompaları İle İlgili Genel Bilgiler
-
Dalgıç Pompa Servisi
-
Derin Kuyu Dalgıç Pompa Özellikleri
-
Dalgıç Pompa Modelleri
-
Dalgıç Pompanın Avantajları
-
Sondaj Kaç Metreye Kadar Serbest?
-
Sondaj Matkap Ucu
-
Yer Altı Sularının Önemi
-
Sondaj Matkap Çeşitleri
-
Dalgıç Pompa Kuyudan Nasıl Çıkarılır?
-
Jeofizik Etüt Nedir, Nasıl Yapılır?
-
Sondaj Yer Altı Su Araştırması Nasıl Yapılır?
-
Atık Su Drenaj Pompası Kullanım Alanları
-
Pompa Malzemelerinin Üretim Süreci
-
Kuyu Ruhsatı Nasıl Alınır?
-
Yatay Sondajın Avantajları Nelerdir?
-
Sondaj Çalışmalarında Olası Kazalar ve Alınacak Önlemler
-
Dalgıç Pompa Neden Bozulur?
-
Sumak Pompa Servisi
-
Genleşme Tankı
-
Sumak Pompa
-
Dalgıç Pompa Sürekli Çalışır mı?
-
Drenaj Pompası Nasıl Çalışır?
-
Sondajın Ana İşlem Basamakları Nelerdir?
-
Dalgıç Pompayı Kaç Kw Jeneratör Çalıştırır?
-
Sondaj Makinesi Çeşitleri
-
Sondaj Elması
-
Dalgıç Pompa Nerelerde Kullanılır?
-
En İyi Dalgıç Pompa Hangisi?
-
Dalgıç Pompa Neye Göre Seçilir?
-
Basınçlı Su Pompası Nasıl Çalışır?
-
Su Pompası Kaç Metreden Çeker?
-
3 HP Dalgıç Pompa Kaç Metreye Su Basar?
-
Dalgıç Pompası Ne Kadar?
-
Dalgıç Pompa Kaç Bar Basar?
-
Su Pompası En Fazla Kaç Metreden Su Çeker?
-
Derin Kuyu Sondajı
-
Kuyu Temizliği ve Bakımı
-
Sondaj Su Kuyusu Nasıl Açılır?
-
Artezyen Kuyusu Nasıl Açılır?
-
Sondaj Kuyusu Metresi Ne Kadar?
-
Endüstriyel Çamur Pompaları
-
Yatay Sondaj Nedir?
-
Sondajda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
-
Sondajlarda En Fazla Karşılaşılan Sorunlar Nelerdir?
-
Artezyen Su Kuyusunun Avantajları
-
Su Sondajı Nasıl Yapılır? Detayları